Nejoblíbenější katalánský vermut vyrobený z vinných hroznů Parrellada a hroznových výlisků odrůdy Ugni Blance.
Čistá a jiskrná mahagonová barva s oranžovými odlesky.
Dominantní vůni pomerančů a skořice doplňují bylinné tóny lékořice a balzamika.
Skvěle vybalancovaná intenzivní chuť s počáteční sladkostí a elegantním lehce hořkým závěrem.
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Země původu | Španělsko |
Výrobce | Antonio Mascaró, S.L., Španělsko |
Podávejte chlazené s ledem a plátkem pomeranče jako aperitiv nebo jako součást koktejlů.
"Siset" je láskyplná přezdívka dědečka dnešní majitelky Montserra Mascaró. Narciso "Siset" Mascaro od roku 1940 produkoval víno a destiláty a sepsal i jedinečnou receptůru vermutu "Siset" s přídavkem třiceti bylin a středomořským charakterem.